torsdag 29 oktober 2009

The big City...

Idag stack vi iväg till "the city". Jag, syrran och två barn. (Nova hade hämtat sig lite från magsjukan)....Vi åkte redan halv nio och beställde på kaffe hos mamman innan staden skulle överfallas.

Efter intaget kaffe och diverse andra gosaker drog vi iväg till Rusta. Där var det full julskyltning redan! Blev lurad till att köpa en ljusslinga och två girlanger. Sen var det allt annat som hör till när man är på Rusta. Schampo, balsam mm mm. En tusing fattigare for vi in till "kärnan". Parkerade, å sen sprang vi som tokar i alla affärer. Fyndade lite på nya Gina tricot. Efter ett par timmars språngmarsch kom vi plötsligt på att parkeringen gått ut för lääänge sen! Älgade iväg mot bilen, övertygad om att stadsresan skulle bli extra kostsam pga en SAFTIG böter...När vi kom fram fanns det ingen parkeringsbot på rutan. TACK vare väl! Då var det bara att göra av med ett par hundringar till. Det var ju det jag tjänade när jag inte fick nån böter. För det är väl så man räknar??
Efter en lång stund åkte vi tillbaka till Mormor och ungarna. Ethel hade också dykt upp. Där bullades det upp med kyckling och spagetti låda och en god sallad. Efterrätt blev äppelpaj med vaniljsås....mmm. Synd att det var sån brådska. Oscar skulle iväg till Bjästa och träna hockey, så vi kastade i oss allt på en kvart och sen brännde vi till Bjästa och släppte av ett barn, och fångade upp ett annat som ville hänga med till Skorped.


Oscar och Nova har gjort ett kartong hus medans dom väntar på att pappan i familjen ska komma hem....Det är SÅ kul med pyssel!! Även för vuxna.....

Nu kommer chefen......Tack å hej!!

1 kommentar:

  1. trevlig dag det var... Å billit kaffe i stan ENDAST 25spänn för en mugg... Fan näst gång bli de termos hemifrån..... HAHAHAAAA..... börja bli som mormor snart tro ja!!!

    SvaraRadera