söndag 18 oktober 2009

Lördag

På Lördagen fortsatte vi (läs Robert) att slava i hallen. Regla på väggar, isolera och annat sånt roligt jobb. Jag och Nova for över på Bredbyn och Nordemans jern...Ett dörrhandtag fattades till nya ytterdörren och jag är ju fögan lite mörkrädd så ett lås på dörren är ett måste nu när man blir ensamstående igen....1 200kr fattigare och två dörrhandtag rikare åkte vi vidare till Ica för att hämta ut ett paket ifrån Panduro. Nu jämarn ska de pysslas!


Tanken är att jag ska få till nå egenhändigt gjorda VÄGGORD, hur de nu ska gå till? Vad det ska va för text är redan uttänkt. Det var enkelt, känns betydligt svårare att få till bokstäverna.....Visar väl resultatet här när det är klart. (Om det blir klart vill säja!) Köpte ett ark med färdiga ord också, på rean.


Det nya handtaget sattes på plats och som vanligt ska de jäklas! Så klart passade det inte riktigt! Men jag tror sambon får till det på nå vis ändå...Dagen gick snabbt och vips så var det dax för kvällsjobbet igen, men innan dess kom Systeryster över och fick håret plattat....Blev väldigt RAKT och snyggt!! Hon skulle nämligen ut och förlusta sig med sina Hägglunds kamrater...nästa gång vill jag hänga med....?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar