söndag 16 augusti 2009

Hemkommen.

Igår blev en fin eftermiddag och kväll på Bergeforsens camping. Solen sken och vi kunde sitta ute och grilla. Oscar och Nova lekte i lekparken, cyklade och sprang omkring. Alltså, nu hade vi hamnat på en "riktig" camping med husvagnar, servicebyggnad och allt som hör till.......Till och med Solarium fanns det, om än ifrån artonhundra talet.
Nova gillar det som ä gött....Här har hon bearné fulla munn....

Vi åkte iväg och köpte glass och diverse god saker på en ica butik i närheten. Sen blev det mys framför tvn tills det var dax att göra "mört".

I morse när vi vaknade vid kvart över sex!, regnade det för fullt och även hela natten hade det regnat. Snacka om tur med vädret. Strålande sol både fredag och lördag och idag när vi skulle gå på Ikea regnade det hela dan. Kan det bli bättre!

Vi checkade ut och drog iväg mot Birsta, var där typ halv tio. Sen trava vi runt där inne och tittade bla på skjutdörrar till nya hallen. Sen blev barnen och pappan less så dom gick till husvagnen en sväng. TUR, för då gick det hur bra som helst att fylla hela vagnen propp full med Ikea saker. Ljus, gardiner, mattor mm. Allt hamnade i min vagn, är helnöjd med inköpen......
Sen hämtade jag Nova och vi gick på Kicks medans grabbarna stack till Siba. Sen mötte vi upp och åt lunch och efter det bar det iväg hem till Skorped och nu ska vagnen ställas undan för vintern, om inte Sambon får för sig att bosätta sig i den på veckorna förstås!

På kvällen åkte vi upp till Byvattnet och leverade två trötta barn till Annie och Kjell. Bakfickan har stängt i morgon och föräldrarna måste jobba. Barnen får sova över där så dom kan sova ut i morgon.....

Nu ska Sambon och jag försöka lata oss framför fri idrotten men Dreambox helvetet fungerar ju inte som vanligt.....GALEN!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar