tisdag 23 juni 2009

Semester

Det är inte så dumt med semester. Helst när man ser hur vädret ska bli i veckan. Dom hotar till och med att det ska bli högsommar värme nån dag framöver. HÄRLIGT....

Dagarna flyter på, håller på att måla lekstugan, kunde fortsätta idag sen vi brännt till Edvarssons och inhandlat mera färg. Barnen leker mest hela dagarna. Grabbarna springer runt hos varandra och har kul. Idag var det fyra pojkar som mumsade pannkaka, glass och sylt....Sen fortsatte leken, medan Annica å jag drack kaffe....Sen hängde Oscar med kusinerna både till Vika och på fotbollsträning. Robert hann dit en sväng för att titta på dom blivande proffsen.
På kvällen gick jag över och kollade när Annica målade båten. Vi var 8st som tittade på medans en arbetade.....(den som satt i rullstol kunde inte hjälpa till förstås?). Båten blir rejält blå kan man säja!! Systern säjer att det eventuellt ska sjösättas i helgen. Det är väl då man ska ha en champange flaska och slänga in i båten....? För att namnge den tror jag. Annica, det måste du fixa. Både namn och bubbel dryck. (och flytvästar om flaskan slår sönder skrovet...)

Det går fortfarande trögt på husvagnsfronten. Måste ta tag i detta snart. Tänk om man är utan vagn även under Åselemarknad och Nipyran, det vore ju KATASTROF! Kanske har det kommit in en pärla just i denna stund....
Måste kolla!! vi synes....




1 kommentar:

  1. Jasså, va det du som fick utfodra barnen idag! TACK det va bra! Du vet ju vart det finns en polar att låna om det kniper! Cabbyn är tyvärr såld :-))

    SvaraRadera