måndag 15 juni 2009

Härligt med sommar....

Va mysigt det har varit i dag då....? Först upptäckte man att Nova har 39,5 i feber.....igen...Och sen hade jag planer på att vara ute och grejsa lite. Nova var ju inget att ta ut i detta höstrusk! Så när hon somnade gick jag och Oscar ut i regnet och blåsten för att plantera blommor, rensa lite och gallra i morotslandet. Det var inte härligt precis...Skyndade oss så vi fick gå in och koka kaffe och fika lite i stället.....Missade Arbetsplats mötet på jobbet idag också. Hade ordnat så Mormor skulle ha barnen, men Nova var så sjuk så det blev inget av....
Nu är det Kabe som gäller! åtmindstånde för midsommar. Så nu drar vi till Omsjö ändå. Går ju inte att bryta en tradition. Jag antar att vagnen ser ut ungefär som den här ovanför.....Får låna den av Robert arbetskamrat....Med vårat eget vagnköp går det inte alls bra. Man har mycke krav men det får inte kosta nått.....Svår ekvation!

I dag HURRAR vi för en fräsch 70- åring. Arne Nässlin, GRATTIS på födelsedagen!




















1 kommentar:

  1. ja kan ju titt in nå i morrn så kan vi kolla nå bra musik. Ska halta mig iväg på hägglunds först bara!! Stackars lill Novi, ge hon en glass kanske...Syns!!

    SvaraRadera