måndag 29 juni 2009

Grattis Nova!

Flaggan i topp! Nova fyllde två år i går. Det firades hela dagen lång, med tårta, paj och annat smått å gott... Vädret var som vanligt varmt och soligt....Man har ju vant sig vid det nu. Har absolut glömt hur kallt och ruggigt det var bara för nån vecka sen.Nova klarade ljusblåsningen galant. Två ljus släcktes och sen var det bara att hugga in på hallontårtan. Nova tog på sig sin nya morgonrock som hon fick av farmor och farfar. Passar bra nu när det är badväder varje dag!!

Här provas den nya rutschkanan som Morfar och Annie hade med sig....Bikinin är också ny för dagen. Nova hann bränna sig lite i solen, eftersom hon var ute så mycket.
Kusin Nelia och Nova försöker att få igång fyrhjulingen. Den var ingen present i alla fall. Nej, fyrhjulingar får barnen när dom slutar med tutten.... Ur led är tiden kan man säja.....Det skulle jag också vilja haft, vilka bortskämda barn det är nu förtiden, å inte är det vi föräldrar rår för det...eller?
Efter en hel dags festande small Nova av i soffan, det vet vi ju hur lätt det är. Kan hända både barn och VUXNA om man har otur.......

Nu ska jag ut i solen och grejsa lite i rabatterna. Nova sover och Oscar har hängt med kusinerna till Hällvattnet......Tack å hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar