torsdag 4 juni 2009

Affärs idén är klar....

Nu äre helg. Tre dar ledigt, härligt... Dagen gick i vanlig hemtjänst-ordning och på EM hade jag en granne över på kaffe. Sen har sambon dykt in, bjöd honom på pannkaka.....

Jag har slagit vad idag, med grannen som drack kaffe. Vadet gäller huruvida hennes nya hundkoja går in i en viss bil eller inte. Jag säjer att den inte ryms. Förloraren ska bjuda på en drink..... Jag föreslog att hon skulle låna en släpvagn av någon för att hämta den, men det avböjde hon bestämt!!! Undra varför?

Nu har jag en SUPER affärs ide på gång. Ni läste väl i tidningen idag, att om man har mycket sex så jobbar man bättre.....Så nu ska jag börja sälja "helgskorgar" till alla arbetsgivare som vill ha lite mer fart på sina anställda. Dvs duktiga, flitiga och lojala anställda. Helgskorgarna ska den anställde få på fre em när han/hon gör helg.. och sen på måndagen har dom haft så mycket "samvaro" att dom jobbar som tusan.....Korgen ska innehålla allt möjligt mums. Massageolja, stavar, underkläder you name it!! Känns som hit! Pengarna strömmar in i massor??
Eller få se nu....När måndagen kommer är väl alla "korganvändare" så slut på att dom sjukskriver sig ett par dagar, dom är ju inte van sån där "gymnastik" hela helgen.....Det är bara att kasta den geniala iden i soporna. GOD NATT!

3 kommentarer:

  1. Haha.... undrar vad Anga bjussar på för goa drinkar ?

    PS. vangnen har icke brunnit !!

    SvaraRadera
  2. Jag läste också artikeln... Låter som en strålande idé... hon som jobbar med "frukt på jobbet" får bra konkurens... dina korgar kommer att slå mycket högre! Jobba på bara! Det är väl kris i hemtjänsten... kanske det här kan få lite fart på vikarielistan?!

    SvaraRadera