fredag 1 oktober 2010

Pannkaksfabrik!

Visste ni att pannkakorna som Örnsköldsviks kommun köper in till barnomsorgen, skolor och äldrevård bl a importeras ifrån Belgien........Vilket VANVETT!! Eller hur? Kan det verkligen vara billigare att frakta de stackars pankisarna flera hundratals mil? Bra för miljön kan det knappast va heller, och vad innehåller pannkakorna egentligen? Inge lokalodlat där inte........
Men, det är här min nyaste AFFÄRSIDÈ dyker upp. en Pannkaksfabrik i Skorped såklart! Tillagade av mjölk ifrån Tages kor.....Men var ska jag få äggen ifrån? Jag får väl ta och skaffa ett par hundra hönor. Tänk, va härligt att få äta Skörpepannkakor istället för Belgiska. Pannkaksbranchen måste ju va ett säkert kort dessutom.....ALLA gamlingar och ALLA barn gillar pannkakor mest av allt!

Så nu gäller det bara att bygga en pannkaksmaskin, å det kan ju inte vara så svårt? Jag börjar med det nu på en gång.....På återseende!

2 kommentarer:

  1. Du är bara så Bäst syrran !! Klart vi ska ha en pannkaksfabrik i Skörpe, Go for It !!!!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det en kanonidé.....Du kanske kan starta hönseriet så vi får nå ägg till pankisarna! A Lygdmans Hönseri AB.

    Synd bara att själva pannkaksmaskinerna kostar 6 miljoner i inköp!!!! Känns liiiite dyrt?

    SvaraRadera