måndag 11 oktober 2010

OJ!! Vilken överaskning!!

Söndagen fick en helt ny vänding när vi fick höra ryktas om att det vankades bröllop för ett par ifrån byn, och vi var inbjudna! Man behövde inte oroa sig vad man skulle ha på sig i alla fall. det HANN man inte......


Familjen Öberg hade lurat oss allihopa. Tidigare i veckan hade "nu fru Öberg" ringt runt och sagt att Isak skulle fira sin födelsedag igår istället för till veckan eftersom dom åker till Turkiet. Så när vännerna gick för att gratulera fick dom istället syn på en lapp som satt fast på ytterdörren. Välkommen att delta vid vår vigsel i Själevadskyrka, kl 16.00. OJ! va bråttom det blev! Vid två tiden läste vi lappen, å då var det till att älga iväg hem och snygga till sig! Snabbt som ögat var vi klara och styrde kosan mot Själevad och det stundade bröllopet.

Bästa buset på länge, vill jag säja!!
Kolla in vilka skönheter! Danke var tjusig värre i kostym och Marina hade en jätteläcker håruppsättning och klänningen satt perkfekt! Supersnygga! Eller hur?
Efter vigseln blev vi alla bjudna upp till FVs lokaler på varvsberget. Där blev det både smörgåstårta och en fyra våning hög bröllopstårta! Jättegott!. Vilket kalas det blev så där på Söndagskvällen. Vem kunde tro det? Nej, lurade blev vi allihopa.....Men, blåsta på möhippan, det ska vi se till att vi inte blir....Den går bra att ta i efterskott tycker jag!

Tack familjen Öberg för att vi fick dela denna dag med er!

2 kommentarer:

  1. Så otroligt snygga de var!!! Kul Bus.... :-)

    SvaraRadera
  2. Ja visst! Dom var SÅ snygga hela familjen! Och det roligaste, bästa buset någonsin.....

    SvaraRadera