onsdag 23 september 2009

Då klyver vi veckan...

Onsdag hela dan, och jobb likaså....Vi fick bli ytterligare upprörda på jobbet idag. Det här fågla 75-100 tar knäcken på oss allihopa snart. Tack KOMMUN för att ni totalt tar bort all glädje från vårat yrke......sömnlösa nätter och hjärtinfarkter kommer som ett brev på posten. Men dom häringa "pappersvännara" på kommun ä ju helnöjda! Heltider åt alla, låter ju SÅ bra, men det är egentligen bara ett besparings knep!! Lyssna på oss vårdare istället. Vad tycker vi är viktigt? Äh, skit äre värt.

Nu ska jag sluta klaga. Som tur var blev det desto roligare efter jobbet. Dagiset här i byn hade nämligen stor invigningsfest av nya lekstugan. Det var en trevlig tillställning. Personalen är suverän och hade ordnat med tipsslinga, pastasallad, kaffe och kaka mm. Barnen hade jättekul och lekte för fullt.

Till och med rektorn var på plats denna onsdags kväll. Invigningen gick till som om självaste kungen vore på plats. Det var band som skulle klippas och saxen låg dagen till ära på en guldig kudde. Pampigt värre! Det hela avslutades med en gemensam RAKET, som blev lite väl chockartat för Nova....Det är Farligt att hålla Önskans längsta kille i handen....vilken tur att jag inte var lika rädd för honom....vi bytte snabbt plats, å det va ju riktigt trevligt!

Nu gott folk, hör upp!! Eller åtminstånde kvinnorna här i byn. Jag har hört ett rykte om att självaste Joel dyker upp här till helgen.....Han har visst blive lurad till å följa me till Moliden.....Här får ni ett smakprov av denna läckerbit och charmör.....

Ni tål väl att höra lite snusk så här på lill lördan? Och vet ni??? Jag tror säkert att han är en hejare på att DANSA ocskå....

Sov sött.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar