lördag 23 maj 2009

Wow... Vilket party!!

Vilken fest det blev igår kväll! Vi arrangörer träffades redan kl 4 för att fixa det sista. Vi hade tyvärr fått manfall. En låg nerbäddad i sjuksäng och en hade ramlat av en häst(passande inför vesternfest). Hur som helst klara vi upp ä ändå. Klockan sex strömmade gästerna in. Då var det mingel ute med snacks och olika röror... Man fick också prova sina färdigheter i lasso, boll och hästskokastning. Strålande solsken gjorde det hela blev ännu bättre!
Den här snygga indianen hade hittat till Bygdegården. Han var så läcker att han senare vann priset för bästa utklädnad.....
Den här sheriffen såg till att ordningen hölls under kvällen. Inga rapporterade skottskador!! Det fanns även en tidstypisk fotograf som gick runt och fotade. Det gick till och med att samla alla 80 för ett gruppfoto! Måste se om man kan bekomma en bild....Efter allt minglande var det dax att gå in för att äta mat. Det bjöds på Chili corn carne, sallad och hembakat! bröd. Supergott, den godaste chili corn carnen jag har ätit i alla fall!
Det var många som tog svängen förbi baren före maten....Och efter också för den delen. Det var högtryck i baren hela kvällen.
Här sitter dom hårda grabbarna och käkar. Efter maten blev det kaffe och kaka å sen var det bara att vänta på att bandet skulle börja spela. Dom hade riggat alla grejer och sen pös dom iväg på en liten åktur. Sen var det problem att hitta tillbaka till Skorped igen! Kan väl inte va svårt att hitta till metropolen...? I alla fall löste dom det hela med att spela längre på natten istället. UTMÄRKT!
Mor och dotter sitter och väntar på att bli uppbjudna? Som ni ser hade jag alldeles för tajt överdel på mig. Innan kvällen var slut hade den sprukit sönder där fram. Katrin räddade situationen med en medhavd boa.
Det gick hett till på dansgolvet. Full fart hela kvällen när bandet väl började spela.

Den här trion ser lite väl nöjda ut. Kan dom ha varit på övervåningen en sväng??
Tack alla ni som kom och förgyllde denna kväll. Frågan är bara vad vi ska toppa det här med nästa år. Men vi kommer nog på nått!


Nej, Vika och Bygdis väntar på att bli städade....Ni kommer väl??







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar