lördag 9 maj 2009

"kolbulle" fest

På torsdag var det kolbulle fest uppe vid minigolfbanan. Det var två snälla herrar, Roland och Janne som bjöd in till denna fest. Hela träffpunkten på Servicehuset var bjudna. Barbro ordande om det hela.Här steks det kolbullar på löpande band, vi räknade ihop att det var sammanlagt 28 personer som var där...Det var jätte gott med kolbullar, smakar ungefär som fläskpannkaka. Är det någon som är sugen att prova.... Gör då en smet av mjöl, vatten och salt. Stek fläsk i pannan, (ska va mycke flott tror jag). Häll på smeten och efter en stund har du en härligt nyttig kolbulle. Ska ätas med lingon sylt. PROVA!! Efteråt var det kaffe och kaka.

Dom här "unga" herrarna är säkerligen experter på kolbullar. Det var vanligt att man åt det när man låg borta i skogkojorna.....Dom var mycket nöjda med festen.

Nisse var också med och spelade dragspel för fulla muggar. Solen sken och det var helt enkelt en lyckad dag. Alla var nöjda och glada....... En stor eloge till Roland, Janne, Nisse och Barbro för att ni förgyllde denna dag för oss alla....TACK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar