måndag 15 mars 2010

Vecka igen.

Ja ha, då var det vecka igen.....Och idag har det varit det vanliga jobbet på hemtjänsten, fast lite trevligare. Det fanns nämligen en 90 års jubilar, så vi i personalen fick smarra på super gott fika. Tackar! Annars har det väl tröat på, med Mobipen i högsta hugg. Det gäller att komma ihåg att docka in alla uppgifter, duschar hit och handlingar dit och toabesök såklart, allt dokumenteras. Att hemtjänsten gick blev datoriserad till slut. Citerar en gamling:

Va dug ä tell? Ärne nan annen än jeg som behöv vetta om de blev nan tvätteneng eller int.....

Idag fick jag nys om att Utbildningsnämndens ordf. ska komma hit till byn för att diskutera Skorpedsskolans framtid! Detta sker den 14 april......Alla ni som har frågor att ställa kan skriva in dessa på Skorpeds hemsida. I hemsidans förslagslåda. Tveka ej! Skicka in så mycket frågor ni bara kan på http://www.skorped.se/ . RÄDDA SKOLAN! RÄDDA BYNS FRAMTID!


Annica tar sig en åktur på flygande mattan.....Hon hotade först med att måste ha Skoterescort upp för backen, men till slut fick hon mod och sprätte iväg upp för backen.....

Nu är barna i säng och jag går samma öde tillmötes snart. Ska bara försöka skriva ner lite frågor till "pappervännara" först....Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar