måndag 1 mars 2010

Då vare vecka igen.....

Då var det arbetsvecka igen, å vilken tur att man plågade iväg dottern till Bakfickan. Var i valet och kvalet eftersom hon har varit sjuk så länge. Men på jobbet var det kris som vanligt! Poolare inkallade till höger och vänster......Tror det var tre stycken poolare plus tre vikarier i farten idag. Vad är det som händer med detta yrke..??? Alla blir ju sjuka inom vården....Måste på allvar börja tänka på att byta branch...
Läste i ÖA här om dagen om Annica Nilsson ifrån Myckelgensjö, (hon som var Skorpedsbo ett tag.) Hon skulle minsann starta en glassfabrik! Bra jobbat! Varför kom inte jag på den idén......Då har man hämtat grädde hos´n Tage och sen slängt i lite lokalt plockade blåbär...å några ägg å socker..Klart! Lindas mumsiga glass, kom å köp! Men va tjock man skulle bli....Provsmaka på gräddglass hela dagarna......Ja, ja...Idén är ju redan upptagen. Nya förslag mottages tacksamt!

Å jobbet jag sökte här om veckan fick jag ju såklart inte.....Undra varför??

Nej, slut för idag! Tack för idag!




1 kommentar:

  1. hej hallå, va sökte du för jobb då?? raketforskare eller hjärtkirurg?? allt annat borde du ju fått!!! :-) törs man hälsa på snart, eller kom magsjukan å tar en ??

    SvaraRadera