tisdag 1 december 2009

Sollefteå...

Igår dörnade jag iväg till Sollefteå en sväng. Blir galen på den här hallen som aldrig blir klar....Men det gick inte som jag hade tänkt. Både lamporna och krokarna som jag skulle köpa var slut. Typiskt! Men en spegel ryckte jag in och lite annat smått å gott....Provade ett par super läckra stövlar (inte tretorns gummi) och ett par snygga jeans....Köpte jag nått då? Nej Ingenting, vad har hänt? Säj inte att man gått å blive snål.......

När jag köpt spegeln var jag optimist och trodde att jag själv skulle orka bära den ända bort till bilen. Efter bara några meter kände jag hur jobbigt det skulle bli. Men rätt som det var dök det upp en gentleman modell äldre.....dom kan man lita på! Han hjälpte mej ända fram och när vi skulle försöka få in spegeln i bilen var det i princip OMÖJLIGT! Och ändå köpte jag den mindre av modellerna....Farbrorn jobbade på som bara den, slet bort nackstöd och fällde ner säten och tillslut gick de på nå vis å få in eländet i bilen. Sen gick det inte att växla.... Spegeln tog jussom all plats....hm.....Dagens ros i alla fall till den snälle herrn!

Barnen hade gjort snögubbar och lyktor medans jag var och förköpte mig i Sollefteå....

Idag Tisdag var det vaccinering igen. Både Oscar och Nova fick var sin duvning. En skrek som bara den, och en satt aldeles stenhård och tyst....Inte ens i mammas knä ville han sitta. Nu gäller det bara att dom är friska imorgon? Oscar blev ju rätt så sjuk förra gången......
Första December verkar betyda vinter.....Se så härligt de var över skogen till Bredbyn idag! Vinter betyder också att jultomten börjar göra sig lite synligare.....I morse hade han lämnat brev till barnen i brevlådan. Han behövde visst ett par varma sockar och undrade om Oscar kunde fixa det......Tomten finns alltså på RIKTIGT!
Ett brev från självaste tomten. Godis hade han också skickat med.....
Over and out....






2 kommentarer:

  1. Tomten hittade även till vår brevlåda!! Hm, tror att mammorna får hjälpa till med det tomen vill ha och se till att allt blir trovärdigt! Bus bus... det är kul de´. Här vill tomten ha handskar och en gran... mycket att fixa imorgon!! Tur att man är ledig.
    Att ensamma mammor får paket tar jag som GIVET! Klart vi måste få det - vilka ska han annars premiera??

    SvaraRadera
  2. Snygg bild från vägen mot Solle... Kunde skymta en stjärna, smygreklam alltså!! ;-)

    SvaraRadera