lördag 26 december 2009

Jul ledigt....

Jul ledigheten verkar gälla här på bloggen också. Går väldigt trögt me nå inlägg! Men nu gör jag ett försök i alla fall. Julaftons kvällen tillbringades i Stan hos min mor. Oscar va lite orolig om Tomten verkligen kunde hitta till stan, så vi skrev en lapp som vi la ut på bron.
Tomten hade kommit med ett paket på julmorgonen också. Här öppnas det för fullt!
Klockan tre bar det iväg mot Sörbyvägen och där var det trevlig med mycket god mat och allt annat som hör julen till. Det enda som kanske kunde ha vart lite godare var glöggen.....Köp inte Åkessons vinglögg, smakar ättika......

Snyggaste brudarna i stan......Lisa och Ethel!

Efter intagen julmat hamnade vi i "paltkoma" allihopa.....Utom barnen förstås, som väntade på att tomten skulle komma och mycket riktigt, tomten dök upp tillslut. Den riktiga tomten dessutom, han var över 600år gammal!

Det är konstigt med julklapparna. Vi säjer varje år att det ska minskas på paketen....ändå blir det bara fler och fler....Dom vuxna hade rim på sina klappar. Vissa helt obegripliga! Vi måste tvunget gå i rimskola tills nästa jul.......hos Herr Forsén kanske?

Alla systrar och en Nova samlade i soffan.

Kvällen avslutades med Familje Geni.....Kul spel, helst om man vinner. Efter allt firande blev barnen trötta och då styrde vi kosan hem mot Skorped igen. Har ni kört förbi By i Sidensjö på Julafton nån gång? Där var det supertjusigt med marscaller längst hela vägen. Så skulle vi haft här hemma också......

Tack för denna gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar