lördag 21 november 2009

Tvillingbesök....

Fredagen smög iväg i sakta mak utan att man fick nå "nyttigt" gjort....Förutom att Mockes gammskåp ä färdig målat och klart för att flytta in i hallen. Bilder kommer så småningom. Edvarssons fick sig också en påhälsning igen, men nu äre nog sista besöket där på ett tag.....

Sen på kvällen bar det iväg till Bygdegården för lite förberedelse inför Kulturlördan. Vi fixade och donade med lite av varje. Vi hann till och med avsmaka var sin kanelbulle. Väldigt goda! Nöjda och glada åkte vi hem till var vört. När jag kom hem hade det dykt in ett "arbetargäng" som skulle dra en elkabel.....Två och en halv elektriker? Så nu äntligen har vi alla tv-kanaler igen. Nu "Jämarn" ska jag se ALLA program....kanske till och med nån vuxenfilm?

Diskussions ämnena var det som vanligt inge fel på......Allt mellan himmel och jord ska avhandlas!

Kvällen blev jättetrevlig med många skratt! Det var kul att träffa Roger, det är så långt mellan gångerna. Men nu är det bestämt att vi ska dörna iväg och hälsa på honom i sitt "nya" hus nån gång framöver....Kvällen blev natt och till slut "gatt" jag tacka för mig och göra mört! Hade ju Bygdegården att tänka på, kl 11 ska vi träffas å då måste man va på hugget så det bli kaffe åt alla gäster.....Ni kommer väl? Mellan 12-16 idag. Hoppa in i bilen och styr kosan till Bygdis i Skorped och fika å umgås!

Uppdaterar vidare om denna dag senare....nu måste det till en dusch....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar