lördag 7 november 2009

Nu äre Lördag igen...

Slaveriet i hallen sätter stopp för bloggandet tror jag. Idag har vi fått upp väven på väggarna och som vanligt när det gäller hemmapyssel så ska det JÄVLAS! Det var svårt som attan att få upp jäkelskapet på väggarna....bubbler och sattyg..Men nu sitter det där, får vi hoppas....så nu är det målningen kvar, det blir väl veckans projekt....


På fredagkväll var det tacoätningen i vanlig ordning som stod på schemat. Å sen när Sambon sovde ner barnen va jag över till syrran och kollade läget....Hon har ju fyran så man kan se Idol om man har lust. Där var det fullt me karlar....! Kan dom ha lockats dit av nån kontakt annons? En som var där rökte pipa och på tröjan stod det(om jag minns rätt): Varje arbetsdag är en förlorad jaktdag...... Trevlig prick som ikväll skulle dra iväg på Kubbe puben! Men det var ett farligt ställe...Han påstod att man ALLTID blev så i fylla där....hm, vilket läskigt ställe!

Lördagen försvann som sagt, väven kom på plats och vid halv sju blev det middag. Chilikyckling med pasta. Gott och STARKT. Robert som gillar att arbeta började måla taket efter intagen måltid.....Men då fick vi trevligt besök å det berättar jag mer om sen idag.....Hej på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar