torsdag 5 november 2009

Influensa sprutan..

Idag var det jobb igen efter den ofrivilliga vab dagen. Det var idag det skulle ske....Vaccineringen av oss anställda (frivilligt). Det gick bra och var bortgjort på några sekunder och gjorde inte ett dugg ont...Dessutom fick man ju sitta och vila i tio minuter sen för att upptäcka eventuella biverkningar....Perfekt!


Å biverkningarna lät vänta på sig. Kände jag efter allt som gick var armen kanske lite avdomnad och varm, men nått mer blev det inte......Hade förväntat mig att man skulle svullna upp och kanske till och med tuppa av och dö. Jag har nämligen hört från en säker källa att hela det här spektaklet med Svinifluensan är ett påhitt som kommer ifrån STATERNA....och det här är ett sätt att ta död på ett par miljoner männsikor i denna överbefolkade värld. SÅ se upp om några månader! Då trycker nån "storbas" på en knapp och alla vi som tagit vaccinet sprängs i småbitar. Så nu äre bara å vänta......passa på å gör nått skoj under tiden vettja!

Idag har det fallit lite snö. Det finns ju några som ä helnöjda i alla fall. ALLA BARN....Flygande mattan har redan tagits fram för i år, men den här bilden togs då Oscar fyllde 5år. Ikväll har han hängt med Emil till Engla....Kan de va för å fria måntro?

Oscar spanar in sin nya flygande matta.

I helgen är man ledig, känns ju riktigt bra.....Jobbar sju till fyra i morgon och sen går man på ledigt i två dagar. Va ska man hitta på då?? Ja, det finns ju alltid en hall att ta sig an och Mattläggarn "hotade" med att eventuellt dyka upp redan till veckan å då är det BROTTOM! Gjorde ett litet pass nu ikväll med målningen, elementet fick sig en andra duvning med färg....Kul!!

Det är redan torsdag och särbon har kommit till Skorped igen för några dagar. Så nu är det bäst att va lite trevlig å inte sitta å stirra framför datorn......God night...(nu börjar frossbrytningarna å komma....)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar