fredag 24 juli 2009

å regnet de bara öser ner....

Gårdagen gick i traditionell campingstil. Alla vagnar kom på plats och tälten blev uppsatta. Sen for Marina å jag och handla lite på konsum extra. Killarna gjorde system ärendena.....Det grillades och åt allt möjligt mums. Oscar hade en kladdkaka med sig som han bjöd på. Till det blev det en sån passande dryck som POLARLIKÖR. Det är en likör som smakar jordgubbar. Riktigt fruktig, smakar nästan lite nyttigt.....Regnet var i luften hela tiden och det droppade lite emellan åt.
På kvällningen kom Annica på plats. Hon ska husera hos våran mor. Här är fyra brudar samlade utanför mammas vagn....Jörgen och Sara verkar nöjda med campinglivet. Det började regna mer och mer under kvällen så vi satt inne i olika förtält under kvällen.... Annica, morbror Kalle och hans Eva kom in och hälsade på i vagnen. Bjöd på en traditionell Rabarber Drink. Eva tyckte den var stark......Som ni ser kryllar det av släktingar i Sollefteå i helgen. Jag tror även pappa finns i faggorna nån stans. Jörgen ser koncentrerad ut. Kan han ha hämtat nått att dricka tro?? Kvällen gick i rasande fart och den avslutades i Svärmors förtält fram på natten.
Idag har det regnat hela dagen, men vad gör det?? Vi trotsar vädret och sticker nu iväg och badar. Mer bilder kommer sedan.
HEJ SVEJS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar