lördag 4 juli 2009

Garage party!

Det blev fest i garaget igår kväll, vi var rädda för ev regn. Det fungerade utmärkt. Nästan så man inte behöver bygga nån altan längre...? Som vanligt när det vankas fest finns det en uppsjö av godsaker.
Vi började med en fördrink och sen blev det grillat kött med diverse tillbehör. Paj, potsallader, melon mm. Och goda drycker till maten så klart!
Vi umgicks och hade trevligt. Fick besök av Ullrika Dalhberg och sen på kvällen kom Lekstugekörarn förbi, då passade jag på att betala för körningen av lekstugan, men jag tror att han måste få mer "betalt"vid ett annat tillfälle......Lekstugeförsäljarn var också med men han hade redan fått betalt i pengar .....
Sen dök det in fyra fd Skorpedsbor som varit på Kåkstan och festat. Två trevliga brudar och två killar. En har sin tvillingbror på Kåkstan..... Helena fixar frillan på Annica....

Sist men inte minst kom det några objudna, ovälkomna gäster. Kankse inte några heller utan en MILJARD "sveåtare". Helsicke va besvärlin dom va....Men vi stängde in oss i garaget så då gick det lite bättre i alla fall. Förutom att dom bodde kvar i huvve en timme om man gick ut en stund.
Kvällen blev natt och det gick till och med att ta några danssteg på garagegolvet. Men det är inget för dom som ä lång. Takhöjden var inte den bästa......
Natten avslutades lite längra bort i ett grönt hus, med sång och skratt. Sångfåglar verkar vara ett djur som trivs bäst på natten....hm... Och klockan var exakt halv fem när Länsman hoppade i säng.....Och idag var uppstigningen kl halv åtta. Det tar på att fira in semestern.

Skaterna hade tackat för festen på sitt vanliga sätt....... Två soppåsar utspridda över hela gårdsplanen. TREVLIG början på denna dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar