onsdag 1 juli 2009

Hettan fortsätter, ännu en härlig dag med gassande sol. Passar hur bra som helst i semestertider... Dagen har spenderats på följande sätt. Först ut var målningen av lekstugan. Blir aldrig klart verkar det som, och dessutom är "fulfuru" väldigt svårt att måla över. Två varv verkar inte räcka, men färgen är slut så nu får det duga. Kallar väl det för vitlaserad furu!

Sen åkte vi och hälsade på Bakfickan en sväng, var några sjukintyg som skulle skrivas under. Sen bar det iväg till Ubergs blommor. Där kan man fynda allt för HALVA priset. Ryckte in ett körsbärsträd och en klematis, får se om jag kan fynda ytterligare sen nån dag....

Denna heta dag fortsatte med kaffe och piggelin hos Syrran och sen for vi ner till Vika och svalkade oss. Var där till fem snåret. Då var det hem och duscha och slå in lite paket till en blivande 20 åring.


For på Södra sidan och uppvaktade jubilaren. Han bjöd på tårta, negerbollar och lite annan mums. 20-åringen hade bråttom, han skulle fira in födelsedagen på Olerys. Jag frågade om två äldre syrror fick hänga med, då pös han iväg illa kvickt....Hann träffa honom en liten stund i alla fall......

Undrar ni vad Sambon gör?? Nu är han ute och svirar igen. Denna gång är det Skanska som bjudit in till fest. Skulle bjuda på tre rätters middag. Tror att det var för att jobbet i Väja snart är klart.....Han och arbetskamraterna har tagit in på ett vandrarhem för att ha nära till jobbet imorgon.....Jag vill också bli anställd! Att bli bjuden på fest verkar trevligt....Behövs nån undersköterka måntro? Nån kan ju råka slå sig på en vass sten typ....Då rycker jag in med plåster!

Nej, nu ska växterna i trädgårn skötas om. Det går åt en hel del vatten........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar