lördag 11 juli 2009

Den är här nu.....

Nu gott folk är drömvagnen min! Igår åkte vi 85 mil för att hämta hem den. Älvsbyn var destinationen. Med tanke på priset kan man tro att det var ett Älvsbyhus vi har ryckt in, men nej, det är en husvagn. SAKEN ÄR KLAR, VI VALDE POLAR! (reklamslogan från 70-talet).

När vi kom dit stod en kille i solbriller! Ingen sol i sikte och klockan var över åtta på kvällen och höll på "sevla" å tvätta vagnen. Gick trögt som tusan. Vi gick in i vagnen och kollade. Jo då, han hade haft morsan till hjälp för att städa ur den......Lika mycke dynga invändigt som på utsidan var kvar.... Kan inte folk städa som folk nu för tiden!! Det var lika dant när vi köpte vår förra Polar. Då körde man hem en vagn full med KÖNSHÅR ifrån Stockholm. Det var bara till att städa i flera timmar innan man kunde flytta in. Nu är det samma sak. PISS på toaletten och tjockt med damm överallt......Nej, nu måste STÄD-LYGDMAN ut i vagnen och röja upp! För den är ju jätte fin under dammet......Kolla in resultatet här nedan!
Jajamen, husvagnsförsäljarn hade "fått till det" i vagnen också!! åtminstånde en gång....Ett stycke skal av en kondom hittades under madrassen. MYSIGT! Tur att man ä bra på att städa. Tro om köparna får till det lika ofta......??


Visst är den fin. Jag är helnöjd med färgerna. Längtar till onsdag då vi får prova att bo i nyköpet. Då sticker vi till Åsele......

Nu ska vi äta middag i vagnen. Skaldjurspaj med sallad och ett gott glas vin.....

2 kommentarer:

  1. Mycket snygg vagn! Tack för att jag fick komma och våldgästa hos er när ni grillat!

    Vi hörs!

    SvaraRadera
  2. Mycket snygg vagn måste ja säga. Men ja blir riktigt FÖRB..... när ja läser att de inte städat ur den ordentligt.
    Ha en trevlig sem tripp o sov så gott....

    SvaraRadera