tisdag 7 april 2009

Tårtätnings finalen...

Ikväll var det så dax för lite tårt ätning igen. Snygg-Ethel fyller 18 år idag. HURRA!! Efter dagens jobb på service drog vi iväg till Södra Mosjö så fort vi kunde. Hade bråttom för Oscar kunde absolut inte missa barn gympan och inte tårtätningen. Vi for dit och där väntade ett väldigt kalasande. Först var det kycklingsallad med god dressing, baugetter, ostar, kex mm. Vi mumsade och åt. Efter det var det kaffe och tårta, NEGERbollar, biskvier och en stor skål med godis. Man skulle nog hängt med Oscar och gympat lite efter detta frossande.....Ethel fick lite av varje i present, en del saker med rejäla "vuxen poäng", en wokpanna och sängkläder....men även ett snyggt halsband av älsklingen Emil.I maj bränner Ethel och kompis iväg till Turkiet och ovetande av varandra har syrran och Anki bokat en resa dit precis samma tidpunk. Hotellen ligger typ 400 m från varandra. Undra vem som får ta hand om vem???

Vilken tur jag hade ikväll. Skyndade att bänka mig framför tvn för att se Hemmafruarna. Men dreamboxen ville inte alls va me på noterna. Var bara kolsvart bild. Då av en händelse såg jag i Tv tidningen att FRUARNA var inställt och att dom visade hockey istället...... Ingen skada skedd alltså!!



Urban, jag vet knepet i överlistning när det gäller singstar. Efter som personen i fråga är bäst så finns det bara ett sätt att lyckas: Bjuda på några starka rejäla groggar.....

1 kommentar:

  1. Så får vi göra !!
    Och skulle han lyckas vinna ändå , så blir han diskad för doping :o)

    Hmmm.... risken finns ju att flera " åker dit "...

    SvaraRadera