torsdag 23 april 2009

Dynga

Det blev två dagar vård av barn denna vecka. Fick faktiskt en paus i sängspyningen i går. Men i natt var det dax igen. Ett stycke kräk i den ren bäddade sängen.... Sen blev det vakning resten av natten...dörädd för att få kräk över ansiktet... LESS!! Nova har fortfarande diarre. Ringde vårdcentralen idag, efersom hon inte får i sig så mycket vätska. Igår var hon rödflammig på huden och hon kissar nog bara en gång per dygn. Avvakta var receptet. Skulle höra av mig om hon fick feber eller blev slö och konstig. Får väl se hur hon mår efter dagens sovning. Har haft en omgång diarre idag. Oscar är pigg idag igen. Jag fattar ingenting. Robert var sjuk tidigare i veckan och jag har ett konstigt illamående som varken blir bättre eller sämre. Har ingen matlust ialla fall. Inte bra för BMIet......




Kan ju ta upp ett annat ämne, nämligen avloppet. Det är fortfarande stopp. Så köksavloppet och tvättmaskinen går inte att använda. Synd i dessa spy tider.. Har tvättat två maskiner hos Svärmor idag. Får väl se om Robert lyckas få till det ikväll när han kommer hem.

Årets första blomleverans. Oscar har plockat tussilago till sin Mor....Visst är dom fina?


Nu ska ni få höra nått skoj!! Det finns en tjej här på byn som bytt ut sin karl och istället förlovat sig med en kvinna!!! Smarrigt va?? och sant torde det också vara eftersom det gick att läsa i dagens ÖA. En tidning skriver väl bara det som är sant!! Eller? Kanske tryckfelsnisse har var varit i farten. Det tror jag.....

Nej, nu ska man hänga en tvätt eller två.....


2 kommentarer:

  1. Fy vad ni har otur med kräksjuka!! Lider verkligen med er. Peppar peppar så har Emre bara haft det en gång (förra sommaren). Hoppas nu har det bra annars! Kram!

    SvaraRadera
  2. Skoj med hon som bytt ut karl... det va iaf inte jag :-) Måste kolla med Broman hur han fått ur henne denna information?!
    För övrigt så tycker jag såååååååååååååå synd om dig/er ang sjukdomarna... som sagt DYNGA!!

    SvaraRadera