tisdag 17 mars 2009

Var gömde jag liket??

Kom ner i morse och höll på att kvävas av nån vedervärdig stank, vem har jag mördat och var har jag gömt liket? I diskbänken visade det sig. Soppåsens odör var ej av denna värld... I dessa sopsorterings tider blir ju inte påsen full så fort. Alltså en förpackning med lite köttfärs stinker ganska mycket efter några dar i soppåsen.....Åkte ut på direkten. Fick inte ens mellanlanda på bron som vissa påsar brukar få.

Jobbade 7-12 och sen tänkte jag att man sku få nå kaffe hos syrran. Nej hä! hon var på Södra sidan och åt en sallad med sin mor. Var så tjock sa hon.... Hoppas hon har bantat klart tills i morgon så det blir nått gott fika om vi träffas?

Oscar hade kusinerna (grabbarna) på besök, det var tre snälla barn som lekte för fullt med lego och trolleri sakerna. Det var bara en som störde friden lite, bråkNova, hon var inte riktigt på humör. Men nu har hon hoppat i säng och lugnet har spridit sig förutom att jag höll på att koka "pannan"..... Men nu är det åtgärdat och man bara väntar att Desperate Housewifes ska börja så man får bänka sig.....

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att killarna va snälla. Men jag gillar bråkNova... tycker att hon är en rätt så trevlig liten prick! Sötare fröken får man leta efter!!!
    Ha en bra ledig dag å njut av vårvädret!

    SvaraRadera
  2. Vilket roligt inlägg! Du har inspirerat ett inlägg som jag bara måste skriva, med tanke på köttfärsen där som lukta.....

    SvaraRadera