tisdag 10 mars 2009

Grattis Oscar

Hurra för Oscar som fyller 5 år idag!! Redan i morse öppnade han två paket. Sedan var det Bakfickan som gällde under dagen. Där bjöd han sina kompisar på glass och kolasås.









Väl hemma blev dröjde det inte länge förrän gästerna började dyka in. Här Provar han dräkten som fanns i trollerilådan och blir sedan helnöjd över sitt legoflygplan... Kvällen förflöt i vanlig ordning med kaffe, tårta och NEGER bollar såklart. Det är ju ett måste på ett barnkalas! Hade tänkt att ha fiskdamm, men kom inte på var vi har några klädnypor. Som alla vet är det ju GANSKA mycket snö, så att älga iväg till torkvindan efter en nypa var inte att tänka på. Det fick bli godispåsarna direkt i handen istället, det funkar ju också. Åtta påsar gick åt. Den minsta fick vara utan, men nästa år ska jag göra en extra stor påse till henne.......godis är gott.
Det blev tårta över och den ska vi bjuda Moster Annica på imorgon. Det ska bli mumsigt. Då vet man att man får i sig sin kaffe ranson även imorgon.

Lisa, Nova och Nelia testar om hundkräket kan skälla nåt?! Lisa stack förresten iväg till Bredbyn för att träna "Kick boxing"(hur det nu stavas?). Det skulle man själv behöva efter alla tårtkalas...Undra om man bränner lika många kalorier om man går på "Kicks" och handlar lite istället?

Avslutar med att säja GRATTIS DEGERSJÖ!! Hörde idag att Markus och hans tjej förärats med en liten BEBIS, en flicka. Hurra. Nu borde Skorpedsborna också försöka utöka befolkningen med lika många procent som Mackan lyckats med på Degersjö. Sug på den ni.....?

1 kommentar:

  1. Tack för ännu ett trevligt kalas! Du börjar bli lika blogg-galen som jag! FÖRGIFTAD... men det går inte att låta bli!

    SvaraRadera