lördag 14 mars 2009

Lördag

Det flyter på i vanlig ordning... Igår var vi bort bjudna på mat. Mycket trevligt. God mat och dryck. Hade viktiga saker att planera. Nämligen hur vi ska sno åt oss de 10 000 som är första pris i angeldonstävligen vi ska vara med i. I slutet på mars är denna tillställning, och vi har varit med i flera år. Ibland är det till och med en del av sällskapet som hamnat på prispallen. Det är alltså det lag som fått tyngsta gäddorna som vinner. Kan säja att det är väldigt svårt att locka till sig dem. Vet inte vad vi gör för fel. Har ju oftast experter med i lagen dessutom.....men det hjälper inte. Matsäcken är det viktigaste i den här tävlingen, eftersom det inte nappar måste man ju ha nått att roa sig med under flera timmar. Vi har ärtsoppa på menyn i år. Samma kock som lagade maten igår har fixat den. Bara punchen som fattas, den ordnar jag.... Oscar var fotograf tills batteriet tog slut. Tack för en trevlig kväll Jeanette!!

Och ikväll ska vi ha våra före detta grannar på besök. Blir trevligt. Synd bara att en måste hjälpa Robert att foga glasbetongen i badrummet innan det blir nån mat.... Sen vid åtta snåret sitter man klistrad framför tvn och vet bäst vem som borde vinna melodifestivalen......?

Förresten, ni läste väl ÖA grundligt i morse. Där fanns nämligen en fd Skorpedsbo som hade giftat sig. Väldigt snyggt par!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar