söndag 3 januari 2010

Modo hockey såklart!

Igår gick färden till stora staden! Ett gäng tappra Skorpedsbor skulle ut och lufta sig. Mosjö buss skjutsade dessa 15 "hockeyproffs" till Fjällrövencenter som Arenan numera heter.....Marina va den enda "sanna" supportern med sin snygga Modotröja! Fast jag såg en Modohalsduk längre bak i bussen också....från tidigt 80-tal??

Väl där såg vi en spännande match som Modo gick segrande ur! Vi for direkt ner till Puben och firade segern en stund innan vi skulle dra vidare till Olearys. Där fanns det alla möjliga typer...Såg både parkeringsvakter, åkare, frisörer och till och med en polis! Några fler Skorpedsbor hade också letat sig till Arenan, men varför åkte dom inte bussen.....?
Efter intagen öl och mintu skulle vi dra vidare mot Krogen. Gunnar på Mosjö buss kan man verkligen rekomendera som chaufför.....Han stannade nämligen kvar i stan så han kunde skjutsa oss på plats! Åh, va schysst!! På "Olles" åt vi supergod och STARK mat.....Det är lätt att det blir lite "spänningar" efter en Modomatch! Här ges massage till höger och vänster.... Mycket mer effektivt än alvedon och ipren....?

Sen gick kvällen i rasande fart och vips var det dax att äntra bussen och åka mot Skörpe igen! Under hemfärden tränades det på olika sånger....kvaliten var urusel och texterna var det ingen som kunde! Varför kan man inte lära sig en enda liten sång utan till. Ska verkligen "folköl och dunka dunka" va så svår...?? För att inte tala om "sången till Carina Berg" helt omöjlig!! Ändå har jag och svägerskan tränat inte bara en gång utan kanske hundra ggr......

Natten avslutades hos Rickard med ägg och mackor och lite musik förstås!!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar