onsdag 6 januari 2010

julen är överstökad...

Nu är det slut julat....Så här på Trettondagen vill man få bort julen fort som bara den. Dagen har gått åt till att stöka bort allt julgrejs till sina lådor igen. Granen är utslängd, barren bortsopade. Pepparkakshusen är sönderslagna och uppätna........Barnen mumsade gamla, dammiga pepparkaksbitar. Frid och fröjd! Nova drar iväg en rejäl sving med hammarn.......
Vi gjorde ett ryck i hallen idag också. Den blir ALDRIG klar. Sambon försökte få upp lamporna som jag köpt. Hörde ganska många svordommar under tiden......Han tyckte vi sku kasta mina moderna lampor och sätta upp Mockes gamla "säkra" hall lampor istället! Aldrig i livet säjer jag.....vill ha mina läckra garnbollslampor, en stund i alla fall!
Jag målade fönster foder och försökte även måla över allt som Nova ritat med bläckpennan...Det var inte lätt! Bläck ä svårt att få bukt med. Jag satt även upp mitt nya nyckelskåp och det nya väggordet.

Jag tycker nyckelskåpet är supercoolt! Annat tyckte sambon och Hans-verner här om veckan när jag kom hem med det. Dom var väldans överrens om att det var ett totalt onödigt köp! Det fanns ju redan ett befintligt skåp! Men nu är det på plats i alla fall.

Nu blir det filmtajm....Tack för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar