lördag 23 april 2011

Vilket party!!

Oj!! Vad trevligt vi hade igår! God mat och dryck och med trevligt sällskap. Vi träffades vid sextiden och startade självklart med en fördrink och sen mumsade vi mat så det stod ut genom öronen! Kyckling, fläskfilé, lax, sillar, potatsigratäng, pajer mm. Maten skjöljde vi ner med några Skåningar! Mums va gott.........? Vi var tolv stycken så prisa gud för Ikeas matbord.....där ryms det många!

Efter maten blev det dax för Oscars specialtävling. Ballongdansen......INTE den där man ska va naken, utan i den här leken knyter man fast en ballong runt foten och sen gäller det att panga dom andras......Väldigt skoj!! Det gick så hett till att platt-tv nästan åkte i golvet.......Vinnaren blev tillslut Oscar!

Kvällen fortsatte och blev till natt. Vi hade väldigt intressanta diskussioner i alla möjliga och omöjliga ämnen.......Klockan var efter tre när vännerna gick hemmåt, och jag hoppade i säng ungefär samtidigt som sambon klev upp......




Snyggaste Lisa redo att dra iväg på nya äventyr i stan..........Kanonbra slingor!! Måste va ett proffs som gjort dom!

Nästa gång ni besöker vårdcentralen kanske en sån här filur tar emot er, känns det förtroendeingivande???........Burkans vara eller icke vara blev ett hett diskussionsämne på nattkröken.

Tack för en rolig kväll!!

Så här fint var det inte ut i matrummet i morse.......Men, Länsman har röjt upp och är redo för en ny dag med mycket mat.......Hungrig någon???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar