söndag 24 april 2011

Påskafton med sommarvärme!

Igår blev det en rekordvarm dag med strålande sol.......Härligt!! Dagen bedrevs mest ute med att kratta. Jag fick god hjälp av syrran. Vi lyckades även montera upp studsmattan för sommarsäsongen........(Ja, Gustav hjälpte väl till lite också. )

Eftersom det var en sån hiskelit het dag fick man ju lov att svalka sig med en kall öl mellan krattningsrycken också...............Sen på kvällen blev vi bjudna till Mosjö på middag. Trevligt!! God mat och mycke mat!! Konstigt nog kommer den där intressanta burka-diskussionen upp i princip hela tiden.........Fick till och med ta och googla lite för att lära oss mera i ämnet, måste ju förkovra sig i ämnet så man vet vad man snackar om.....
 Oscar och Lisa ÄLSKAR skinka!!

 Mina nymålade naglar......

Efter allt mumsande och surrande blev det en välbehövlig promenad bort mot byn igen. Vi gjorde depåstopp hos syrran och sytade kattungarna ett tag. Sen travade vi vidare hem till mig. Där satt vi och ugglade en bra stund tills vi kom på att vi var för trötta för ytterligare bus............Så det blev pyjamas på och mot sängen redan halv tolv på påskaftonen!
Ett besök av en burka igen.......
Torrt väder! Vi sätter ihop studsmattan och Nova gör det hon är bäst på.....Äta godis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar