söndag 23 maj 2010

TACK alla vikastädare.....

Igår var det en väldig aktivitet nere i Vika. Det dök upp massor av Skorpedsbor som ville hjälpa till att göra vår egen badplats fin inför säsongen......Dagen till ära var det strålande sol, det gjorde det hela ännu trevligare! Det fanns mycket på schemat denna städardag. Ett nytt golv lades i omklädningsrummen och nya bräder blev det på både bänkar och bord. Ett stort TACK till K M U , (Karl-bertil Johnsson) som sponsrat allt virke......Blev kanonbra!!
Sen gjordes den årliga krattningen av botten och gräset. En hel del röjning hanns också med. Sist men inte minst städades även dasset. Så nu är det fritt fram att åka ner till Vika och ta ett dopp.......Barnen hann till och med provbada i den lilla vattenpöl som fanns där. Det var populärt, men fy va kallt de såg ut!Köttsoppa med klimp åt vi till lunch, å sen fortsatte vi jobba ett par timmar till innan det blev kväll.

Som sagt ett stort TACK till alla hjälpsamma bybor.....Det är ju faktiskt trevligt att träffas och jobba lite ilag....? I år tror jag dessutom det var nytt rekord när det gäller frivilliga arbetare, KUL!! Vi träffas väl igen på samma plats nästa år....??
Har hört ryktas om att det fanns tjyvar på byn i helgen......FY SKÄMS!! Ladda hagelbössorna ute i gårdarna, å va beredd...Förr eller senare får vi syn på fegisarna, vi är ju faktiskt vakna på nätterna också ibland.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar