torsdag 15 april 2010

Vips så var denna dag till ända! Går fort och lustigt.....Ikväll dyker sambon in igen efter jobbarveckan. Det är väl då man ska till, å fixa Skorpeds skolans framtid.......??? Hörde föresten ryktas om att det nedkommit en liten ny Skorpedsbo i dagarna här. Bra jobbat alla inblandade!! Jag undrar hur det går för kompisen i Kramfors, har det blive nån bebis där än tro?



Av någon konstig anledning råkade jag surfa in på arbetsförmedlingen idag. Där hittade jag ett jobb som jag aldrig hört talas om förut. Ett företag sökte en Återtagsman.....


Och det betyder nog som det låter. En man som åker runt och tar tillbaka sånt som folk inte får behålla gissar jag. Den som sökte skulle vara stor och stark, och dessutom ha en bil med dragkrok! Låter det som ett intressant jobb? Inget för mig i alla fall. Jag går bort redan på första kravet...stark....(Snart kanske till och med jobbet som bödel är tillbaka.....)

Den här killen är varken bödel eller Återtagsman. Nej, det här är Oscar som gjort sig snygg för att åka iväg på hockeyavslutning. Igår hängde han med kusin grabbarna och deras Mamma till Bjästa. Hem hade han med sig en fin staty som skulle ställas i en hylla med glasdörrar, sa han. Nu finns det ingen sån hylla i detta hus så Pappan måste nog snickra ett sånt skåp när han kommer hem....?

Nu kommer han, good bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar