lördag 10 april 2010

Vilken bjudning!!

Igår kväll blev det ett väldigt kalasande bort i Mosjö. Vi var bjudna till våra ex grannar på mat. Och jag blev mäkta imponerad! Lars hade stått vid grytorna och fixat en supergod middag med förrätt och hela köret....

Sanna hade gjort grönsaks-spett som var jättegoda! Här ska vi till å hugga in på huvudrätten, kycklinggryta med ris.....Nova tyckte det var supermumsigt!

Här hjälps Sanna och Nova åt att göra efterrätten. Olika frukter med riven vit choklad ovanpå och skjuts in i ugnen så har man en efterrätt som heter Gino....tror jag, eller är det en drink som heter så??
Vi mumsade och åt och avhandlade alla diverse samtalsämnen....Klockan gick och vips hörde våran tilltänkta chafför av sig. Hon hade visst gått å blive trött och undrade om vi inte skulle hem snart. Men, vi ville ju jättegärna stanna en stund till och så blev det. Vi fick tag i en annan körduglig Skorpedsbo. Krister kan man lita på i alla väder......och det var ju faktiskt väderleken som satte stopp för vårat egentliga fordon. Vi skulle ju cykla, men det kändes ruggigt i regnet....Krister kom i alla fall bort över, men vi hade fortfarande ingen brådska! Nova hade dessutom somnat på soffan, så det var lugnt och skönt. Så vi blev kvar ända till 02.00.


Det finns en grupp som heter Våga vägra facebook.....Den består av vi fyra som åt ilag igår kväll. Jag hade ALDRIG gått in på den sidan någon gång. Men igår natt blev jag "lurad"......Krister gav oss dessutom en lektion i hur det går till med cybervänskapen. ÅH, va kul det va att kolla in alla.....På den där sidan kan man nog verkligen bli fast! Jag såg både arbetskamrater, grannar, präster, gamla klasskompisar mm. Så nu dröjer det nog inte länge förrän vi fyra är fast i denna galenskap också........Då skyller vi allt Kåkstan!

Lars fixar lite tilltugg. En mystisk frukt som är god som bara den......Och den där frukten minns jag absolut inte namnet på......Gino kanske?

Tillslut tog vi oss i kragen och drog iväg hemmåt, mot sängen! Tack för en trevlig kväll och tack Krister för skjutsen......Det blir väl vi som skjutsar dig nästa helg....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar