torsdag 19 februari 2009

Tack UllDa !!

Äntligen har man anmält sig till Nix, som betyder att man spärrar telefonnumret för försäljare, undersökningar, insamlingar och annat löst folk! Har tänkt göra det länge men inte kommit mig för. Läste ullis blogg och hon hade lagt in numret man skulle ringa. Så nu är det gjort. Fast tänk om man ångrar sig.... Det är ju bra att avreagera sig på nån stackars försäljare.

Numret är förresten 020-27 70 00.

Arbetat hela dagen idag och det har gått bra. Nu är det bara att ladda för natt skiftet, som börjar klockar 22 och räcker till 07. Det får bli varm oboy i natt med och en banan, måste tänka på fetman... Hoppas man sover lite längre imorgon. Men ja ska besikta bilen i sollefteå klockan 13 så nån lång sovning blir det inte!

Rörmockarn har varit här i veckan, nu är det nära att badrummet är klart för premiär skitning! Lägger in bilder så snart det är klart. (inte på själva skitningen)


Oscar och Emil har byggt en koja, och provar att fika lite i den

1 kommentar:

  1. Ha haha.... Du e bra roli du! premiär skitning??? Pröva och gör en "touch down" när premiären sker sas!!! Lycka till med bes av bil, bruka va trevligare besgubbar i solle, å dessutom e de fre så de är förhoppningsvis på bra humör. Ja ringer nå i afton och kolla läget.

    SvaraRadera