söndag 22 februari 2009

Bloggare på latsidan..

Oj, va länge sen man skrev här. Men jag kan börja att meddela att bilen gick igenom besiktningen! Hann även göra några andra ärenden i Sollefteå. Köpte bl a prestent till Ladda och ett par jeans på rean..Skattkistan är ett måste att besöka när man är i Sollefteå. Där kan man fynda lite av varje. Inhandlade ljus, godis mm.

Lördagen gick i STÄDNINGENS tecken.... och även tvättningens. Fy vad det blir nedgånget när man latar till sig några dagar. På eftermiddagen var det dags att rusta om inför Laddas 40 års fest.
Sen bar det iväg till Bygdegården. Jag, Robert och Krister åkte dit med Per-Emil. Väl där överlämnades presenten till Kvällens snyggaste tjej. Det stod uppdukat en läcker buffè med Thailändsk mat. Ladda och hennes vänninor hade gjort ett jättejobb. (tror inte Jan-Olov hade med maten att göra?) Allt var jätte gott, bl a Laxen och kycklingsoppan var suverän. Vårrullarna och den starka såsen=mums... Sedan dukades det fram kaffe och tårta. Jeanette hade bakat. Mycket vackra och dessutom väldigt goda!!

Persson och Kalle mumsar den goda maten....

Sedan var det dax för Ladda att öppna sina presenter. Hon fick mycket fina presenter. Vi hade köpt en ljuslykta. Med rosa ljus, matchade till hennes snygga klänning....

Ladda, E och en klasskompis? i full fart att öppna presenterna!

Det var ca 40-50 gäster, och dom här känner ni väl igen?
Två roliga typer från Mellansel
fastnade på bild... Och här sitter Torsten med sin Älskling!










Det fanns även en karaoke maskin uppställd för den som kände sig manad. Ladda och E drog loss på några Thailändska låtar. En riktig stor sjungare var Web.
Jag vet sedan tidigare att Krister är "The king of karaoke". Här funderar han nog vilken låt han ska sjunga senare......

Nu slutar jag för den här gången, måste ut i det vackra vädret..? Och avslutar med att än en gång tacka Ladda för en trevlig fest!!! (Tack även till Lisa som satt barnvakt, så vi kunde gå på festen)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar