torsdag 27 september 2012

Billigt!?

Igår fick jag äntligen träffa lilla Tuva för första gången. Den färskaste kusinen i släkten....söt som socker och så himla liten. Man glömmer hur små dom är......Fast man tycker väl knappast att bebisar är små när dom ska ut från sin mamma???

Vi har inte varit och uppvaktat Tuvafamiljen än. Men idag passade jag och barnen på att åka in till stan för att shoppa lite till nya bebisen.....Slog en signal till min Mor och hon ville också hänga med. Trevligt! Alltid roligt med nå vuxensällskap när man ska trava runt på stan. (kvinnligt sådant då).

Första anhalten i Övik blev Jula. Morsan skulle "promt" dit, å det gick ju BRA! Bästa med Jula-besöket var att det blev så särskilt BILLIGT för mig....närmare bestämt 0kr. Vilken tur, då kunde jag lägga alla slantarna på bebiskläder istället. När Länsman börja shoppa loss bland småsötkläderna blir jag omöjlig att stoppa!! Skulle kunna köpa hur mycket som helst. Jämarn, va mycket fint det finns till småttingarna. Blir nästan lite sugen på en egen liten bebis. Eller njaeeee.....tror föresten att jag håller mig till den första tillverkningsfasen?

För min Mor blev det en väldigt dyr dag, särskilt på Jula. Hon köpte nämligen STÖRSTA, TYNGSTA å DYRASTE slagborrmaskinen som fanns. Nu jäklar ska hon renovera torpet!! Vi är bara oroliga för hur hon ska orka hålla i storpjäsen, väger ju bly! Fast mamma kan hon!

Efter shopping, kaffedrickning och negerbollsätning brännde vi iväg hemmåt mot Skorped igen. Borta bra men hemma bäst//

Puss på dig! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar