lördag 14 oktober 2017

Nytt high score!!

Morning 

Igår kväll brände jag och Oscar till sjukhuset för att hälsa på pappa. For direkt ifrån arbetet och då fick vi ju chansen att gå in på Subway och köpa med oss middag också. perfekt!! Oscars favoriträtt förövrigt 😋
Så här ser det ut på Wemerkliniken. Tror nästan att det var lite hemtrevligare på kirurgavdelningen.Vy från matsalen där vi tillbringade kvällen. Och det var väldans lugnt på bygget igår kväll. Vi såg knappt till varken personal eller patienter. Vört alla "intagna" blir hemskickade på fredags-eftermiddagarna??

Fast tillslut dök det upp en sköterska för att ta "kvällsproverna" på pappsen. Blodtryck, temp, diabetes, syreupptagning osv. Å alla prover var perfekta. Tur i all otur det då. I alla fall så sa jag att jag också skulle ha täjje blodtrycke - och jajamän, det gick fint det. Men, det blev bara ERROR när sköterskan tog på mig. Tre gånger prova hon att ta. Sen tog hon på Annie och hon hade också fint tryck.

Så när jag kom hem var jag ju tvungen att prova med min egen mätare. 204/118. Inte undra på att huvve håll på sprängas 😖😖 Kanske hade jag så högt blodtryck på sjukan att sköterskans apparat rakt inte klara av att mäta???😎


Harne kan aldrig va hälsosamt.....Nu ä Länsman riktigt illa däran. Jag hade så ont i huvve att jag inte ens va sugen på ett vinglas sådär på fredagkväll, och då är det ILLA!!! Tog ba en filt och slängde över huvve och låg alldeles still i soffan resten av kvällen.

Jaja, nu är det ny dag och nya tag - å förhoppningsvis lägre blodtryck 
/Syns å hörs 2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Det räck att du trätte i telefon! Behöv inte trättning här a :-)

    SvaraRadera