lördag 14 maj 2011

Egen företagare!

Idag har Oscar och Axel startat sitt Café.......Dom har haft fullt sjå i veckan med att skriva skyltar och bakat.....(åtta stycken muffins....) Eftersom det inte skulle bli så fint väder i helgen försökte jag att avstyra det hela, men se, det gick absolut INTE!! Så dom fick ha ett litet specialcafé inomhus idag istället.

Det kom massor med kunder, som köpte allt möjligt, kladdkaka, mackor, kaffe mm. Till och med en öl kunde man köpa på Caféet.....Riktiga affärsmän alltså! Ett tag kostade det att gå på toan också..... 1kr, smart!
Efter att ha haft Caféet öppet i typ två timmar kunde dom räkna ihop en kassa på över 400 kr!! Pengarna ska dom ha med sig när vi åker till Junsele på midsommar.....

Dom här killarna kommer att bli riktiga affärsmän! Längre fram i sommar ska dom ha ett "riktigt" Café ute på gården.

Nej, hej å hå! Nu gäller det att ladda inför kvällskiftet på Service........Hörs!

1 kommentar:

  1. Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
    Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.

    SvaraRadera