tisdag 8 juni 2010

Rugguggla!

Fy vale va kallt det är. Nu får det bli lite mer somrigt tycker jag. Midsommar närmar sig med stormsteg och då vill man ju ha det varmt och skönt.
Så här illa gick det för brolampan här om dagen. Det stormade så hårt att lampan blåste ur skruvhålen.....Blev mycket jobb för mig. Glas överallt, och "retrolampan" är ett minne blott.

Idag har det varit jobb i vanlig stil, med nya kompisen mobipen i högsta hugg. Sa jag förresten att systemet kraschat igen för säkert femte gången. Följden blir att det varken går att läsa rapporten eller rapportera. BRA eller ANUS.....??
Årets första rabarberdricka. Ytterligare en anledning att längta till somrigare väderlek. En svalkande rabarberdrink vore smaskens......Hörde dessutom idag att Roger på Rix FM tipsade om en jättegod välkomstdrink:

Hälften GIN
Hälften outspädd rabarbersaft

Blanda med is och drick upp. Låter som succe om ni frågar mig!

Thank you and good bye!

2 kommentarer:

  1. Har inte den drinken redan provats ett antal ggr i Skorped och i husvagnssvängen??
    Måste kanske tipsa honom om Annies recept - Mycke sprit, lite rabarber... toppat med en biggarå... gärna sommarvarm... hm, torde nog testas under sommaren! Man kan ju ta Nordins om det blir en varm sommar och Annies om sommaren blir kall som vanligt!

    SvaraRadera
  2. Jag tror att man garderar sig och beställer en av varje....Då blir man inte besviken!

    SvaraRadera