tisdag 12 december 2017

Vila i frid Pär

I fredags nåddes jag och många andra av det tråkiga beskedet att Pär Wallin hastigt gått bort. Pär, min vän och granne blev bara 57 år. Pär var en helt fördomsfri person. Han såg alltid positivt på alla han mötte, han såg individens styrkor istället för tvärtom. Det är en fin egenskap som är få förunnat att äga. Pär var både smart och finurlig - Varje gång vi möttes gled diskussionerna förr eller senare in på affärsverksamhet, uppfinningar och andra galna idéer. Många helt orimliga - andra fullt genomförbara....Visste ni att det var Pär som kom på idén med att anordna en Husvagns-Kickoff här i Skorped? Arrangemanget som sedan drevs igenom och blev succé. Det var han som "uppfann" själva idén!  (Kanske förverkligas något annat av det vi planerat nån gång i framtiden, man vet aldrig).


Pär var också en humoristisk person och hade alltid en lustig händelse eller nåt galet upptåg att berätta om när man möttes. Det kommer jag att sakna...

Pär var en tillgång och profil för vår by. En reklampelare för landsbygden kan man säga. Han var engagerad i föreningar och det var han som renoverade det gamla Stationshuset och ordnade så att vi fick en egen Pub och Restaurang här i byn. Ett jättestort projekt som han klarade av med bravur. STATION blev verkligen den trevliga samlingsplats som vi alla längtat efter, och där alla var välkomna. Det var Pär väldigt noggrann med - Station skulle finnas för ALLA. Pär gjorde mycket för Skorped, det är vi stolta och tacksamma för.

Med dessa ord vill jag säga att vi kommer att sakna dig

Du är och förblir en fri man
💕SOV I RO 💕

2 kommentarer: