torsdag 2 mars 2017

Frontalkrock i Skorped!

Huvva! Det verkar ha hänt en olycka här i Skorped nu på morgonen. Vägen är avstängd pga räddningsarbete till minst 07.40!

Hoppas alla klarat sig 😥😥

Två bilar i frontalkrock vid Skorped – stort räddningspådrag

+ 
Läs senare
 
 
   

Ett larm inkom till SOS vid 6-tiden på torsdagsmorgonen om en trafikolycka. Två personbilar har frontalkrockat på på vägen. Olyckan inträffade på V 908 vid östra infarten i Skorped i Örnsköldsviks kommun.
Räddningstjänstens styrkor i Sidensjö, Bredbyn, Bjästa och insatsledare från Örnsköldsvik samt tre ambulanser fick åka till platsen.
Tre personer ska vara inblandade i olyckan. I samband med larmet till SOS ska minst en person ha klagat på nacksmärtor. Vid 7-tiden arbetar räddningstjänsten för fullt på platsen.
– Det är tre personer som är skadade, men ingen verkar vara svårt skadad. Vi håller på att klippa upp taket på en bil för att kunna ta ut en person som klagar på nacksmärtor, säger Mats Renning, chef i beredskap vid räddningstjänsten i Örnsköldsvik.
De övriga personerna ska ha kunnat ta sig ur bilarna. Enligt räddningstjänsten ska personerna ha klagat på nacksmärtor och bröstsmärtor.
Trafikverket meddelar på sin hemsida att väg 908 kommer att hållas stängd under räddningsarbetet. Vägen beräknas öppna igen tidigast klockan 07.40.
Texten uppdateras.
TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta Allehanda.se via telefon: 0611-72006, mms/sms: 72006, e-post: 72006@allehanda.se eller använd Tipsa-tjänsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar