tisdag 15 februari 2011

Blött lur`n.....

Ikväll fick vi äta nått riktigt gott! Svärmor bjöd på dopp i gryta, mums! Med morötter, kålrötter och kokat kött.....Smaskens, å lukten av kålrötter gör att man tänker på farfars i Degersjö. Där luktade det ofta kålrötter, om jag minns rätt.

I Söndags var jag med och hjälpte till med serveringen på Kommun-skidan. Där var det full fart med många skidåkare. Tror det var över 80 stycken startande. BRA! Och mitt uppdrag som köksa passade utmärkt. Behövde inte stå ute och frysa.....mycket trevligare att vara inomhus å koka kaffe!
Det gick åt ganska mycket av bullens pilsnerkorv under dagen. Från början var vi rädd att ingen skulle köpa, men snart var det full rulle på körven!!


Ni har väl inte undgått den nya dokumentär-serien som börjat på TVn?? Dansbanan i Täfteå. Finns bara ett ord för den.....SUCCÉ!! Vilka lyxlirare, dom där i Täfteå. Dit måste vi fara å prov åka  merca-taxin och kolla så att tupén på Dansbane-ägaren sitter på plats! Vilka vill hänga me???
Bänka er framför tvn för nu börjar programmet.......Tack å huj!

2 kommentarer:

  1. Packa husvagnen - släng med träskorna så drar vi - det måste ju upplevas - Vilket rännande det blir till sommaren. Först Böda camping och sen Täfteå - det blir ju hela sverige på en gång! Vi kanske kan stanna till på Kustladan å ta en körv på vägen!

    SvaraRadera
  2. Det blir kanon!! Då är det bokat å klart.....Du och jag bestämmer när, var hur!

    SvaraRadera