söndag 22 juli 2012

Trappan klar!

Jämarn va snöggt det blev med trappen på altanen......Nu är det "bara" nå småfix kvar! Bl a höja upp med matjord å så nytt gräs plus en del målning.

Man kan säja att altantrappen blev ordentligt invigd på lördagen också! Det började med att vi på eftermiddagen smarrade lite jordgubbsvin i stekande sol sittandes på nya "snyggtrappen". Efteråt bestämde svägerskan å jag att vi skulle grilla ilag. Å grillkvällen utvecklades till att bli värsta sittningen som räckte ända in på småtimmarna........Trevligt hade vi!! Men, hur viktigt är det egentligen att öppna en femliters vindunk klockan halv två på natten??

På Lördagsmorgonen var det så dax för frukostbuffén borta på Majas/Marias Café. OJ!!! Vilken dundersuccé!! Hörde ryktas om att vi var ca 80 personer som gick dit och åt. Supergott var det med hembakt bröd, marmelader mm mm. Tjejerna gör verkligen ett kanonjobb!! Dom jobbar nog dag och natt dessa två veckor dom har cafét öppet. Det är så himla trevligt att det "rörs" och är nån aktivitet inne på Service! Det har ju liksom blive lite dött där sedan köket las ner.......

Finns det inte nån driftig typ som kan leasa köket och öppna nått skoj??? Pannkaksfabrik?? Catering??

Nä, nu måste jag packa husvagnen! För nu ska vi ut på äventyr......Yippie!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar