lördag 17 december 2011

Puckad!

Här har man varit utan telefon/internet hela veckan.........Å först igår kom dom här såshjärnorna på att det finns ett mobilt bredband helt oöppnat i kartong, som köptes i höstas. Har legat ovanpå micron sen det levererades........Men, nu är den indockan i datorn, så nu jäklar kan jag surfa och blogga i ordning igen! Tur, för våran telekabel som har gått av ska lagas först den 22a......om man nu kan lita på det? Blir väl så att vi blir utan telefon/tv-kanaler för julhelgen.

Ja ha! Vad händer annars då? Jo, igår kväll blev det glöggprovning i huset! Trevligt värre. Äntligen lite julstämmning....... Vi provade först en rödvinsglögg som jag köpte på bolaget igår. Inte alls att rekomendera. Surt å intetsägande. Men, kostigt nog försvann innehållet i flaskan ändå......

Som tur var kom en jobbarkompis förbi med en "fikakorg" innehållande årets BLOSSA glögg. Å den var ju supergod!! Den flaskan slank ner lätt som en plätt :)
Den här Blossan var väldigt mumsig. Med kaffesmak!

Nån som undrar hur det gick med min hemmagjorda vitvinsglögg?? Den blev inte alls nå god.....Så det receptet hamnade i sopkorgen. Å glöggen fick förpassas ner till matkällarn. Kanske glöggen "tar sig" om den står och gonar sig till nästa år?

Bäst att dricka lite mera kaffe och sen pyssla med pepparkakshusen......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar