fredag 30 december 2011

Backspegeln....

Hej å hå! Hur är det, jag har varken rapporterat om julafton eller juldagen.......Börjar väl med juldagen. Festen började här hemma hos oss och vi hann med tre rätters middag med tillhörande snaps, vin, öl, likör å konjak te kaffet.....och sist men inte  minst en rejäl grogg på slutet......Efter det bar det iväg över skogen till Bredbyn och gästgiveriet.

Vi var ju rätt så försenade pga groggen som skulle drickas upp innan vi for, så typiskt var det fullsatt när vi kom fram. Men, skam den som ger sig. Brudarna i dörren släppte in oss till slut. Jag undrar.....Hade dom också smakat starkt? Det var väl därför det tullades på hur fullt det egentligen var där inne. Men, TACK för att vi fick komma in! Helsicke va mycke folk det var där. KUL! Å alla "storlekar och sorter" fanns representerade.....

En kväll som denna måste man bara tacka brännvinet!! Hade det inte varit för att alla var så berusade skulle minst ett tiotal personer fått lårbenet eller andra ben avslagna......Det var halt som tusan utanför Gästis och under kvällen såg jag massor med festprissar som ramlade omkull väldigt illa.......
Brudarna verka ha samlats på samma sida om bordet......
Detta är liiiite senare på kvällen......Jag träffade flera kolegor från olika hemtjänstgrupper. Här har jag stött på Vera Sluug (stavning?) Fördelen med poolpass är att man lär känna en massa nytt folk. Trevligt! Två manliga hemtjänstare var också i farten på Gästis....En väldigt hög procent alltså! Det finns ju inte så många killar i vården.
Å här är fotografen......Väldigt rar pojke! Men, nog fick jag till skärpan bättre än Bosch-killen? Bilden på mig och Vera ser lite skum ut.
Sparar det BÄSTA till sist........Alltid lika roligt att träffa MR Kangas!! "Stjärten" ska jag inte namnge....Men, jag har tillåtelse att lägga ut bilden på bloggen, bara så ni vet.... "Herr Ända" tyckte att jag skulle lägga ut bilden på Blocket också! HA, HA, HA!!! Då ha jag vorte rik??

Efter denna kväll är man bra mycke klokare på många plan.....

Pussen och kramen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar