måndag 1 augusti 2011

Ordning på torpet!

Nu jäklar är ordningen återställd!! Hemma igen ifrån Risön och så har jag blivit gräsänkling.......känns tryggt!

På Risön hade vi en riktig kanonvecka! Vädret var super med sol varje dag, förutom några ynkliga regnskurar........så det blev en hel del sol och bad. Men, första dagen på badet ramlade Nova i rutschkanan och slog upp ett jack i hakan, typiskt! Det blev till att älga iväg mot akuten för att få det omplåstrat. En riktigt stilig läkare fixade till hakan på henne, fast det tog sin tid........Han skulle limma ihop såret först å sen tejpa, men, när dom lyckats få dit limmet såg det inte alls bra ut! Såret glipade som tusan och såg ojämt ut.......Han var inte alls nöjd! Det hela slutade med att han hittade nån "bensin" som han löste upp limmet med, å sen tejpade han såret med tre stripar istället! Blev mycket bättre.....Nova låg blickstilla och sa inte ett pip under hela tiden, bra gjort!! Själv tittade jag mest på läkaren, HA, HA!!

Här är Nova omplåstrad och klar.....

Det var inte nog med Novas hakskada, Oscar blev också sjuk! Han var ju klen redan då vi åkte till Sollefteå, han har haft feber varje dag ifrån lördag till torsdag, och hosta. På torsdag klagade han även att han inte hörde något på ett öra. Så då blev det till att ringa Sollefteå vårdcentral. När vi kom dit konstaterade läkaren att han hade högersidig lunginflammation och öroninflammation!

Som sagt, förutom dom här fadäserna hade vi en riktigt BRA vecka med god mat och dryck å mycket skojigheter........Men, det berättar jag mer om lite senare.

Nu måste jag ha mer KAFFE så jag kvicknar till.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar