söndag 8 augusti 2010

Vilken helg!

Nu är vi på hemmaplan igen efter en supertrevlig helg i Docksta. Vi hade kanonväder hela tiden och då är ju havet det bästa som finns.....Fredagen fördrev vi på bryggan med sol, bad och tidningsläsning.....Myspys på högsta nivå. Bröderna Näsström hann faktiskt jobba lite också. Dom körde grus i högsta fart utför backen.....Sen på dagen fick vi främmande utav några Önskanbor som hade förirrat sig till Uppsala och var på väg hem. Lars, Ann-sofie och barnen.
Oscar hoppar i plurret, det var väldigt högt ner till vattnet, så jag tordes inte hoppa.....

Se så härligt det ser ut....

På kvällen vankades det kräftor med traditionellt tillbehör......Det ä ju SÅ mumsigt. Längtar redan till nästa gång vi ska äta dessa läckerheter...

Barnen hade så här mysigt inne i stugan. Äta framför tvn är härligt.

På natten bjöds det upp till dans på bryggan och det gick hur fint som helst! Inte nån som föll i vattnet, men bryggbyggarn tänkte nog på eventuell dans och gjorde en gigatisk brygga. Bra jobbat!!
Det ska till två kvinnor om det ska bli nån riktig bugg!! Här gick det undan som bara den......Kanske ska man slå sig på att bara dansa med kvinnor......Då slipper man både bli trampad på tårna och bli "kladdad" på lite här och där.... För det är ju det äckligaste tjejer vet!

Efter mycket skratt och surr blev det att älga iväg mot sängen. Klockan hade blivit fyra å då måste man sova.....

Igår blev det såklart också sol och bad å sen avslutades helgen med en promenad till Kustladan för att äta middag. Gott! Sen packade vi ihop och brännde hem mot Skorped...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar