måndag 19 juli 2010

God bye Åsele.....

Oj, vad tiden rinner iväg. Åseleveckan försvann fort som blixten......Å det som började ganska kallt och ruggigt förvandlandes i slutet av veckan till strålande sol och värme....KANON med andra ord! Till och med förtältet kunde rivas i torrt tillstånd i lördagskväll, å tur va det, för sen på natten kom störtregnet med besked!

Åselesemestern har gått i vanlig traditionell stil. Alltså äta och dricka mycket gott, springa på marknaden, åka karuseller. Fast jag är lite besviken på shoppingen! Hittade ju nästan ingenting i år......Å hon som har haft Vero Moda ståndet var inte där i år...Varför? Å föresten, på Fredagens marknads gåning var det nästan bara två ställen som besöktes, Systemet och Filadelfia......det senare för att gå på toan. Men, vi var ändå på marknan precis hela dagen...Konstigt.
Oscar blev absolut coolast på Marknaden efter att han klippt sig hos "fembarnsmamman", frisören som är i Åsele varje år..
Martin blev minst lika snygg! Han passar utmärkt i den blåa tuppkammen......

I Sverige är det ju LAG på att karlar ska sköta grillen.....och se hur snyggt dom här snyggingarna sköter det hela!
Jo då! Sockervadd fanns att köpa på Marknaden också, å innan helgen var slut hade alla barn köpt varsin.....Usch å fy! Nästa år ska jag ta å bombhota alla sockervadds försäljare......(men va dricker Annica förnått..??)
Nej, nu måste tvättberget skötas om......Återkommer om Åsele lite senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar